Dah try semua teknik marketing.. tapi masih ke laut...?


Ada yang mengeluh sebab takde sales hari ni...
Dah guna fb ads sampai beriban tapi x mampu tampung kos terlalu tinggi.

Macam-macam dah cara marketing buat... tapi semua ke laut.
Pelanggan pun masih krik krik kriikk.....

Macam mana nak buat ni ?

Silap hari bisnes tenggelam... karam di lautan.

Itulah yang kami risaukan kerana masih banyak strategi yang anda belum gunakan sepenuhnya malah banyak silap kerana 1 perkara ini.

Majoriti 90% usahawan baru tidak tahu di mana lubuk pelanggannya.

Kan ?

Bukan setakat tidak tahu malah tidak kenal pelanggannya.

Bila buat marketing, maka ditembaknya habis - habisan sampai habis peluru... satu habuk pun tak kena sasaran.. rugilah tembak macam tu... buang karan je.. kata orang utara.

Ok sebelum bisnes anda tenggelam macam kapal di atas, kami nak bagi clue rahsia bagaimana nak korek data poket pelanggan anda... macam mana nak tahu poket tebal atau nipis ? dan macam mana nak exploit data tersebut berulang kali tanpa guna fb ads lagi.....

Nak ?

Ok lah berikut adalah screenshot sebahagian rahsia database poket pelanggan yang berjaya kami dapat tanpa sebarang kos fb ads....

Senang je nak korek rahsia gaji bulanan prospek pelanggan....

Yang penting mende ni boleh buat repeat sales berulang kali tanpa sebarang kos.

Best kan ?

Kami akan berikan lubuk jutaan lubuk database prospect pelanggan ikut jenis bidang bisnes anda supaya dapat berjaya lebih pantas....

Lihat apa kata mereka...



Kalau nak korek rahsia kejayaan mereka semuanya boleh segera join sesi coaching di website rasmi RAHSIAEBIZ.COM sebelum terlambat. Detail selanjutnya boleh click di web di bawah.



Tiada ulasan

Leave a Reply