Nak Rahsia Jualan Turbo ?
Nak Bisnes Autopilot ?

 Teruskan membaca.. 


Alhamdulillah apa yang dinantikan telah pun tiba masanya. Bayangkan anda miliki 'weapon' rahsia terbaik yang menjana 3X ganda kuasa pemasaran bisnes online maupun offline ! Malah anda akan miliki 3 jenis 'robot' yang tidak pernah tidur menjalankan segala proses pemasaran maupun close sale pelanggan tanpa henti !

Kelebihan ebook Superbot Marketing :

      ✅ Miliki Kuasa Autopilot
      ✅ Tingkatkan Jualan Berganda
      ✅ Teknik Viral & Pantas
      ✅ 100% Zero Cost Marketing




Ebook Superbot Marketing yang padat 130 mukasurat bagaikan 3-in-1 yang menggabungkan 3 jenis bot yang menggunakan platform Whatsapp, Messenger & Telegram. Inilah yang seumpamanya dibongkar kepada anda dalam bahasa Melayu eksklusif dengan strategi state-of-the-art yang dapat override segala kebuntuan anda dalam mencari teknik yang benar-benar berkesan dan fresh dari ladang.


Contoh Autoreply Whatsapp yang berfungsi 24 jam :



Anda akan miliki rahsia whatsapp bot ini di dalam ebook Superbot Marketing yang bakal dilancarkan tak lama lagi malah akan ditambah lagi dengan super auto schedule whatsapp business + personal + fb + email :



Anda boleh autoschedule ke dalam personal whatsapp dan juga multi group whatsapp dengan image sebagai attachment. Ini adalah teknik yang paling happening anda patut tahu...


  Bestkan rahsia terbaik ini ?  

Ini akan menjadi satu 'big advantage' bagi anda yang buat bisnes!

Anda tak perlu habiskan berpuluh ribu untuk develop sistem bot sendiri sebaliknya gunakan panduan ebook ini dan juga supertools yang kami sediakan. Jimat masa, kos dan tenaga malah hasil pun pantas.

Bukan itu saja, kami dedahkan juga messenger bot yang paling moden yang boleh mengautomasikan fanpage facebook anda dengan staff robot yang berkuasa artificial intelligence !



  Bagaikan Magik Luarbiasa !  

Kelebihan sistem messenger bot ini boleh melayani jutaan pelanggan tanpa rasa penat. Malah mereka tolong jawab mesej prospek pelanggan secara automatik biarpun kita tidur atau sedang bercuti sakan.

Orang kata inilah 'jin' ajaib yang boleh jawab salam dan reply mesej seolah-olah manusia.

Yang paling best adalah fungsi catalog bot yang membolehkan kita memaparkan segala produk kita dalam messenger bot tanpa sebarang kos. Ya.. memang ianya percuma yang kami dedahkan dalam ebook ini.

Bukan itu saja... 

Kami dedahkan juga kuasa Telegram yang crazy ini.




  Rahsia Ribuan Members Dalam Telegram  

Bayangkan anda mempunyai ribuan members di dalam 1 group telegram. Sure huru hara bisnes. Malah kapisiti terbesar group telegram boleh muat sehingga 100,000 orang manakala channel telegram adalah unlimited!

Anda boleh create checklist to do dan menu bot telegram.


  Auto schedule post & poll telegram bot  

Paling best anda boleh autopost dan schedule ke pelbagai group dengan telegram bot sendiri boleh dibina dengan beberapa clicks sahaja. Malah ada fungsi dinamik yang best seperti Poll & Vote untuk gambar di dalam group telegram.




Keistimewaan
Panduan Ebook Superbot 



Ebook panduan Superbot Marketing mengandungi 130 mukasurat padat dengan teknik power yang telah digunakan oleh pakar internet marketer seluruh dunia.





Ianya mempunyai illustrasi kreatif dan grafik yang menyegarkan mata, screenshot contoh perlaksanaan teknik bot marketing dengan bahasa yang paling mudah difahami.




Dan yang paling best ebook ini menggabungkan 3 jenis platform terbaik sekaligus dengan supertools hebat yang diberikan percuma. Biasanya di tempat lain akan dijual berasingan dengan harga yang amat mahal.





Malah turut dibongkarkan juga rahsia chatbot yang beroperasi di dalam website dan juga blog dapat menyimpan data prospect pelanggan untuk memudahkan broadcast message secara percuma !



Apa Kata Mereka ?
Pelanggan Ebook Superbot 






Ramai dah berjaya dengan Superbot ini...
Anda bila lagi ?




Ya, sempena perlancaran awal Superbot ini kami ingin memberikan hadiah lumayan wang tunai bernilai RM10,000 kepada yang berjaya dalam contest affiliate ini berlangsung. Dapatkan ebook ini sekarang bagi melayakkan anda menyertai contest ini di dalam group VIP Superbot !


………………………………………………………………………………

Ada lagi surprise..
Adakah anda ready ?

………………………………………………………………………………

Nak Lebih Jimat ?
Nak Lebih Untung ?
Rebut panduan ebook ini sekarang
sempena masih offer promosi terawal
………………………………………………………………………………
Anda dapat ebook + supertools + group support
Usah terlepas peluang ini lagi sebelum terlambat



Berapa harganya ?
Bukan RM700.00
Tidak pula RM370.00
Tak mungkin RM199.00
Wah… berapa ni….
Ok kami berikan anda diskaun special.. tapi ianya terhad !
Very limited.
Segera rebut tawaran terakhir ini sekarang
dan anda akan dapat join eksklusif dalam group whatsapp VIP Superbot

Boleh click di sini untuk order atau tekan button di bawah :



Antara soalan yang diajukan oleh para peserta kami sama ada dalam class usahawan maupun sesi coaching eksklusif adalah berkaitan dengan sales jatuh merudum, tiada pelanggan dan iklan tidak berkesan. Setelah dibuat analisa dan diagnos semua business model mereka maka kami simpulkan 3 sebab utama sales masih krik krik krik....

1. Tidak mempunyai data targetted prospect

Biasanya 90% newbie tak kenal pelanggan, malah tak tahu kat mana nak cari lubuk pelanggan yang benar-benar berpotensi tinggi. Oleh demikian kebanyakan aktiviti marketing mereka boleh dikatakan 'membakar' duit untuk iklan yang tidak kena pada tempatnya. Bila proses marketing tidak targetted, maka ia hanya akan menghanguskan duit, masa dan tenaga sahaja. Solusi masalah ini kami telah memuatkan method social engineering dengan data profile yang targetted ikut niche likes, age, gender mahupun location. Bila sudah ada data targetted maka proses convert sales akan menjadi lebih mudah tanpa perlu sebarang kos (organic marketing) sepertimana banyak kejayaan usahawan sebelum ini di www.dutanaga.com


2. Terlalu hard sell + banyak spam iklan

Ini yang paling serius sekali... Ada yang suka spam/blast iklan merata tempat hatta group orang lain. Bila terlalu kerap hard sell dan spam maka usah pelik bila kena block, ban or remove dari group. Kita tak boleh sesuka hati bila masuk rumah orang, sebaliknya jaga adab dan minta izin dari tuan rumah. Kalau ini tak boleh buat, maka hilanglah adab. Bila hilang adab maka hilanglah berkat. Tiada gunanya bisnes bila sudah hilang berkat. So cara paling molek adalah buat group/tribe sendiri dan anda boleh post perkara yang bersesuaian. Malah method P.O.S.T kami dah tulis dalam ebook Strategi Commando di www.lubuk2018.ml yang diperkasakan dengan 8 strategi copywriting memukau. Semua teknik ayat power ini telah dikombinasikan dengan bahasa Neuro Linguistic Programming (NLP) agar mempercepatkan proses jualan + repeat sales tanpa hard sell. Usah pening-pening lagi nak tulis ayat power, cukup jadikan ebook Strategi Commando ini sebagai kitab 'shortcut' iklan yang berkesan.


3. Terlalu bergantung 100% dengan FB

Ok ini yang kena beringat sebab ramai bergantung 100% dengan facebook. Kenapa ? Cuba tanya diri anda kalau facebook ditutup atau block/ban account fb anda apa akan jadi pada bisnes ? Mentor saya selalu bagi warning.. "Dont feed the beast, coz it will kill ya".. kata-kata mentor itu sentiasa terngiang di benak kepala sampai hari ni. Beast itulah facebook.. Sebab kita tak boleh control algorithm 'beast' facebook hatta bertukar banyak kali sampai terpaksa cari kaedah baru. So far saya dah berhenti guna fb ads sebab kita perlu ada kaedah social engineering yang boleh override filter fb. Semua itu boleh dilakukan dengan ilmu-ilmu yang terbaik termasuklah bot marketing. Tahun 2018 adalah tahun yang penting usahawan mencari alternatif yang berkesan + efisien. Semua ini kami dedahkan eksklusif dalam sesi coaching professional bersama para Founder, CEO, COO, CFO maupun para investors dalam membina business model yang paling menguntungkan.

Berminat nak tahu lagi ? 

Boleh segera send message di ➡ bit.do/clicksini


Nak Tahu Rahsia POWER Telegram ?
Nak Ribuan Database Pelanggan ?

Lebih Mudah , Lebih Untung , Lebih Pantas !


Bayangkan anda miliki rahsia 'weapon' pemasaran semudah Telegram malah kuasanya di'upgrade' sehingga 3x ganda kuasa dengan bot marketing yang menguntungkan ! Inilah rahsia yang bakal dibongkar kepada anda seumpamanya dalam bahasa Melayu dan eksklusif dalam group coaching bersama para usahawan NAGA.

Ini kerana ia akan memudahkan anda memiliki :

      ✔  Miliki Ribuan Database Pelanggan
      ✔  Tingkatkan Jualan Berganda
      ✔  100% Zero Cost Marketing
      ✔  Kuasa Viral & Targetted
      ✔  Lebih Untung, Lebih Pantas
      ✔  Lebih Mudah Dengan Telegram 




Anda bakal diberikan rahsia mudah penuhkan SuperGroups Telegram sehingga ribuan prospect pelanggan yang targetted mengikut niche perniagaan. Ianya tidak mustahil kerana kami dah reach 1,800 users dalam telegram tanpa sebarang kos marketing !

---------------------------------------------------------------------------


Anda juga akan memiliki bot marketing sendiri yang powerful untuk buat autopost, schedule post, random post serta to-do-list yang amat strategik untuk menggantikan laman web malah aplikasi perisian konvensional yang teramat mahal di luar sana.

---------------------------------------------------------------------------



Paling menarik anda akan diajarkan cara setting bot menu dalam group telegram untuk listing semua produk servis bisnes anda, sediakan button offer atau order maupun boleh check kod tracking pos melalui bot special yang kami akan bantu dalam sesi coaching nanti.




BONUS ISTIMEWA
Silibus Zero Cost Marketing NAGA
---------------------------------------------------------------------------
Video Eksklusif Jimat Kos + Masa + Tenaga



Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada video-video NAGA di dalam secret group kami supaya dapat menggali lebih banyak database pelanggan mengikut niche business masing-masing. 

Malah kita boleh targetted ikut lokasi daerah negeri atau kawasan perumahan anda. Ia tak perlukan fb ads malah lebih bagus kerana database ini tidak perlu sebarang kos satu sen pun !






SUPER EXTRAVAGANZA
Rahsia Sedut No HP Di Facebook

💯
Zero Cost Marketing !








Best kan semua ni...
Ramai yang dah berjaya....






Nak berjaya seperti mereka ?
Nak lebih pantas dan kaut income yang lumayan ?

Jom rebut slot advance coaching eksklusif ini di Rahsiaebiz.Com

Boleh click button register segera sebelum offer ini tamat...




Ada yang mengeluh sebab takde sales hari ni...
Dah guna fb ads sampai beriban tapi x mampu tampung kos terlalu tinggi.

Macam-macam dah cara marketing buat... tapi semua ke laut.
Pelanggan pun masih krik krik kriikk.....

Macam mana nak buat ni ?

Silap hari bisnes tenggelam... karam di lautan.

Itulah yang kami risaukan kerana masih banyak strategi yang anda belum gunakan sepenuhnya malah banyak silap kerana 1 perkara ini.

Majoriti 90% usahawan baru tidak tahu di mana lubuk pelanggannya.

Kan ?

Bukan setakat tidak tahu malah tidak kenal pelanggannya.

Bila buat marketing, maka ditembaknya habis - habisan sampai habis peluru... satu habuk pun tak kena sasaran.. rugilah tembak macam tu... buang karan je.. kata orang utara.

Ok sebelum bisnes anda tenggelam macam kapal di atas, kami nak bagi clue rahsia bagaimana nak korek data poket pelanggan anda... macam mana nak tahu poket tebal atau nipis ? dan macam mana nak exploit data tersebut berulang kali tanpa guna fb ads lagi.....

Nak ?

Ok lah berikut adalah screenshot sebahagian rahsia database poket pelanggan yang berjaya kami dapat tanpa sebarang kos fb ads....

Senang je nak korek rahsia gaji bulanan prospek pelanggan....

Yang penting mende ni boleh buat repeat sales berulang kali tanpa sebarang kos.

Best kan ?

Kami akan berikan lubuk jutaan lubuk database prospect pelanggan ikut jenis bidang bisnes anda supaya dapat berjaya lebih pantas....

Lihat apa kata mereka...



Kalau nak korek rahsia kejayaan mereka semuanya boleh segera join sesi coaching di website rasmi RAHSIAEBIZ.COM sebelum terlambat. Detail selanjutnya boleh click di web di bawah.



Alhamdulillah... 

Apa yang ditunggu telah pun tiba masanya. Sebuah karya khazanah ilmu yang penuh padat, sarat dan tepat pada waktunya di saat waktu ketika ekonomi semakin menggusarkan sudah tentu semua orang inginkan rezeki yang lebih banyak, yang melimpah ruah dan juga diberkati Allah Yang Maha Pemberi Rezeki.

Semua orang nak kaya, nak rasa bahagia, nak berjaya dalam hidup.

Persoalannya... bagaimana kita nak raih kesemua ini ?

Malah boleh 'tarik' seumpama magnet rezeki yang melimpah ruah.

Semuanya sudah ada dalam ebook Magnet Rezeki ini bermukasurat 150 laman yang jelas berdasarkan dalil nas al-Quran, Hadith, Athar dan kalam kebijaksanaan para alim ulama yang muktabar.

Ini bukan ebook tangkap muat.

Bukan jenis stereotype.

Bukan pula skim cepat kaya.

Sebaliknya ia ada unsur-unsur 'tamak' pahala. 

Isi kandungannya harmoni di antara konsep rezeki dalam Islam dan juga kaitannya dengan perniagaan dan kewangan moden hari ini. 

Anda boleh ketahui rahsia-rahsia ilmu hebat rezeki ini :
  • Menyelami rahsia sebenar ar-Razzaq
  • Ketahui Sebab Pintu Rezeki Tertutup
  • Amalan Penarik Magnet Rezeki
  • Rahsia Mudah Langsai Hutang
  • Rahsia 'Pairing' Kewangan
  • Rahsia Unlimited Income

Yang paling best anda akan dapat 3 'extravaganza' yang percuma di dalam ebook tersebut.


Nak tahu apa dia ? 


Kenalah lihat web rasminya di magnetrezeki.com.my 

Rugi siapa terlepas surprise hebat ini.....



Ramai yang tanya kat mana web official saya sebenarnya. So nak tak nak blog 'lejen' ini memperkenalkan semula web official saya di RahsiaEbiz.Com yang dah di'update' baru bagi menepati citarasa anda.

Ya, agak lama juga nak update memandangkan banyak sangat web kena handle. Tak termasuk web client yang dah cecah 7 angka. Pengalaman webmaster selama 10 tahun lebih rasanya dah memadai untuk buat web sendiri lebih special berbanding yang lain.

Kenapa RahsiaEbiz ?

Oleh kerana terlalu banyak request para pengunjung maka saya buatkan sesi eksklusif personal coaching bagi membantu mana-mana yang berminat nak buat bisnes baik newbie maupun yang dah experience.

Lagipun ilmu ini semakin berkembang dengan adanya beberapa social engineering tools yang membantu bisnes untuk 'survive' di saat sukar dan 'thrive' di saat moment yang diperlukan dengan lebih luarbiasa.



RahsiaEbiz Kombinasi Semua Silibus Usahawan

Ya, kami combinekan kesemua ilmu-ilmu terbaik sebelum ini dalam sesi eksklusif coaching RahsiaEbiz dan para peserta tak perlu risau kerana kami akan simplifykan silibus ikut niche business masing-masing perlukan.

Ada yang dah berjaya dapat projek RM3juta dan ada juga yang berjaya dapat 3juta reach organic tanpa sebarang kos.... Lihat di bawah :

    

Ianya tidak mustahil...... kalau anda benar serius nak berjaya....

Nak ?

Tiada lagi penghalang untuk anda berjaya... Hanya tindakan yang 'berani' untuk upgrade diri dengan ilmu terbaik bersama RahsiaEbiz.Com

InshaAllah berkat niat dan impian anda kami sentiasa doakan kejayaan lebih mudah terbentang.

Jom gegarkan hidup anda sekarang....

Kami sedia menanti !