Nak Tahu Rahsia POWER Telegram ?
Nak Ribuan Database Pelanggan ?
---------------------------------------------------------------------------
Lebih Mudah , Lebih Untung , Lebih Pantas !


Bayangkan anda miliki rahsia 'weapon' pemasaran semudah Telegram malah kuasanya di'upgrade' sehingga 3x ganda kuasa dengan bot marketing yang menguntungkan ! Inilah rahsia yang bakal dibongkar kepada anda seumpamanya dalam bahasa Melayu dan eksklusif dalam group coaching bersama para usahawan NAGA.

Ini kerana ia akan memudahkan anda memiliki :

      ✔  Miliki Ribuan Database Pelanggan
      ✔  Tingkatkan Jualan Berganda
      ✔  100% Zero Cost Marketing
      ✔  Kuasa Viral & Targetted
      ✔  Lebih Untung, Lebih Pantas
      ✔  Lebih Mudah Dengan Telegram



Anda bakal diberikan rahsia mudah penuhkan SuperGroups Telegram sehingga ribuan prospect pelanggan yang targetted mengikut niche perniagaan. Ianya tidak mustahil kerana kami dah reach 1,800 users dalam telegram tanpa sebarang kos marketing !

---------------------------------------------------------------------------


Anda juga akan memiliki bot marketing sendiri yang powerful untuk buat autopost, schedule post, random post serta to-do-list yang amat strategik untuk menggantikan laman web malah aplikasi perisian konvensional yang teramat mahal di luar sana.

---------------------------------------------------------------------------



Paling menarik anda akan diajarkan cara setting bot menu dalam group telegram untuk listing semua produk servis bisnes anda, sediakan button offer atau order maupun boleh check kod tracking pos melalui bot special yang kami akan bantu dalam sesi coaching nanti.




BONUS ISTIMEWA
Silibus Zero Cost Marketing NAGA
---------------------------------------------------------------------------
Video Eksklusif Jimat Kos + Masa + Tenaga



Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada video-video NAGA di dalam secret group kami supaya dapat menggali lebih banyak database pelanggan mengikut niche business masing-masing. 

Malah kita boleh targetted ikut lokasi daerah negeri atau kawasan perumahan anda. Ia tak perlukan fb ads malah lebih bagus kerana database ini tidak perlu sebarang kos satu sen pun !




EXTRA Bonus
Rahsia Ribuan Likes Fanpage !


✅ Auto Invite Ribuan Likes
✅ 1 Click Mudah & Pantas
✅ Sesuai Untuk Newbie

Bayangkan supertools ini membantu branding business online lebih berkesan tanpa sebarang kos fb ads atau apa-apa teknikal skills.


❌ perlu pening programming
❌ perlu penat coding
❌ perlu berpeluh fikir..









SUPER EXTRAVAGANZA
Rahsia Sedut No HP Di Facebook

💯
Zero Cost Marketing !








Best kan semua ni...
Ramai yang dah berjaya....






Nak berjaya seperti mereka ?
Nak lebih pantas dan kaut income yang lumayan ?

Jom rebut salah 1 sesi personal coaching eksklusif ini di Rahsiaebiz.Com

Boleh click button register segera sebelum offer ini tamat...



Ramai yang nak tahu bagaimana nak buat ebook atau produk digital yang lumayan sepertimana jutawan online buat sama ada Dr Irfan Khairi di Malaysia maupun peringkat global seperti Patric Chan, Robert G. Allen, Mike Filsaime dan semua millionaire digital ini boleh buat duit 7 angka sepantas 1 hari sahaja.


Nak tahu rahsianya ? 

Jom sama-sama buka peti emas rahsia para jutawan online dan anda boleh capai apa jua impian besar dalam hidup lebih santai, autopilot & lumayan !




1. Rahsia MindMaps
Rangka draft peta minda produk bisnes atau ebook anda tanpa batasan. Ia memudahkan anda memiliki 'BIG IDEA' mengenai apa jua perancangan bisnes online maupun offline. Manakala bagi usahawan ebook mindmaps adalah paling jimat kos sebab tak perlu membazir kertas serta milikinya percuma tanpa had sempena class terakhir kami tahun ini.



2. Online Publisher 
Salah 1 platform mudah yang paling best diberikan templates ebook yang boleh diubahsuai mengikut niche maupun apa jua bidang yang anda ingin tulis lebih pantas + sempoi. Tak perlu install apa-apa software just cukup dengan akses internet sahaja anda dah boleh mula menulis ebook di platform ini yang amat menguntungkan !



3. eCover Maker
Antara rahsia-rahsia dalam peti emas supertools 2017 yang mana para peserta seminar nanti bakal diberikan access application yang membolehkan anda cipta cover ebook yang cun melecun tanpa perlu install adobe photoshop atau lain software. Cukup hanya access online dan anda boleh edit copy paste template cover ebook yang sedia ada mengikut citarasa.



4. Mockup 3D
Nah... satu lagi supertools yang dahsyat kerana anda dapat WOW kan design ebook dengan pelbagai contoh 3D models. Tak perlu install apa-apa software kerana ia boleh diaccess online 24 hours dan anda boleh pilih mana-mana design yang berkenan di hati dalam masa kurang 5 minit dah siap mockup 3D yang cun melecun. Yang penting ianya percuma dan anda boleh jual servis ini lebih daripada rm200 untuk mockup jenis ini.



5. Payment Gateway
Akhirnya supertools yang paling terpenting dalam seminar rahsia ebook adalah berkaitan dengan sistem payment gateway. Kami akan cuba melenyapkan mitos susahnya payment gateway sebaliknya menonjolkan teknik paling senang nak miliki sistem autopilot business serta follow up prospect pelanggan dengan semudah 1 click sahaja. EXTRA istimewa kami akan dedahkan strategi zero cost marketing dengan jutaan database pelanggan yang targetted !

Best kan....?


Ok anda boleh miliki kesemua supertools di atas percuma di dalam class Seminar Rahsia Ebook 2017 yang mana merupakan kali pertama dan juga terakhir. Ianya penting supaya para peserta dapat eksklusif + premium terbaik daripada kami.



Sayangnya tinggal 30 20 16 seats terakhir saja lagi.

Cepat join di www.bit.ly/seminarahsiaebook sebelum habis sold out !




Ada yang mengeluh sebab takde sales hari ni...
Dah guna fb ads sampai beriban tapi x mampu tampung kos terlalu tinggi.

Macam-macam dah cara marketing buat... tapi semua ke laut.
Pelanggan pun masih krik krik kriikk.....

Macam mana nak buat ni ?

Silap hari bisnes tenggelam... karam di lautan.

Itulah yang kami risaukan kerana masih banyak strategi yang anda belum gunakan sepenuhnya malah banyak silap kerana 1 perkara ini.

Majoriti 90% usahawan baru tidak tahu di mana lubuk pelanggannya.

Kan ?

Bukan setakat tidak tahu malah tidak kenal pelanggannya.

Bila buat marketing, maka ditembaknya habis - habisan sampai habis peluru... satu habuk pun tak kena sasaran.. rugilah tembak macam tu... buang karan je.. kata orang utara.

Ok sebelum bisnes anda tenggelam macam kapal di atas, kami nak bagi clue rahsia bagaimana nak korek data poket pelanggan anda... macam mana nak tahu poket tebal atau nipis ? dan macam mana nak exploit data tersebut berulang kali tanpa guna fb ads lagi.....

Nak ?

Ok lah berikut adalah screenshot sebahagian rahsia database poket pelanggan yang berjaya kami dapat tanpa sebarang kos fb ads....

Senang je nak korek rahsia gaji bulanan prospek pelanggan....

Yang penting mende ni boleh buat repeat sales berulang kali tanpa sebarang kos.

Best kan ?

Kami akan berikan lubuk jutaan lubuk database prospect pelanggan ikut jenis bidang bisnes anda supaya dapat berjaya lebih pantas....

Lihat apa kata mereka...



Kalau nak korek rahsia kejayaan mereka semuanya boleh segera join sesi coaching di website rasmi RAHSIAEBIZ.COM sebelum terlambat. Detail selanjutnya boleh click di web di bawah.



Alhamdulillah... 

Apa yang ditunggu telah pun tiba masanya. Sebuah karya khazanah ilmu yang penuh padat, sarat dan tepat pada waktunya di saat waktu ketika ekonomi semakin menggusarkan sudah tentu semua orang inginkan rezeki yang lebih banyak, yang melimpah ruah dan juga diberkati Allah Yang Maha Pemberi Rezeki.

Semua orang nak kaya, nak rasa bahagia, nak berjaya dalam hidup.

Persoalannya... bagaimana kita nak raih kesemua ini ?

Malah boleh 'tarik' seumpama magnet rezeki yang melimpah ruah.

Semuanya sudah ada dalam ebook Magnet Rezeki ini bermukasurat 150 laman yang jelas berdasarkan dalil nas al-Quran, Hadith, Athar dan kalam kebijaksanaan para alim ulama yang muktabar.

Ini bukan ebook tangkap muat.

Bukan jenis stereotype.

Bukan pula skim cepat kaya.

Sebaliknya ia ada unsur-unsur 'tamak' pahala. 

Isi kandungannya harmoni di antara konsep rezeki dalam Islam dan juga kaitannya dengan perniagaan dan kewangan moden hari ini. 

Anda boleh ketahui rahsia-rahsia ilmu hebat rezeki ini :
  • Menyelami rahsia sebenar ar-Razzaq
  • Ketahui Sebab Pintu Rezeki Tertutup
  • Amalan Penarik Magnet Rezeki
  • Rahsia Mudah Langsai Hutang
  • Rahsia 'Pairing' Kewangan
  • Rahsia Unlimited Income

Yang paling best anda akan dapat 3 'extravaganza' yang percuma di dalam ebook tersebut.


Nak tahu apa dia ? 


Kenalah lihat web rasminya di magnetrezeki.com.my 

Rugi siapa terlepas surprise hebat ini.....



Ramai yang tanya kat mana web official saya sebenarnya. So nak tak nak blog 'lejen' ini memperkenalkan semula web official saya di RahsiaEbiz.Com yang dah di'update' baru bagi menepati citarasa anda.

Ya, agak lama juga nak update memandangkan banyak sangat web kena handle. Tak termasuk web client yang dah cecah 7 angka. Pengalaman webmaster selama 10 tahun lebih rasanya dah memadai untuk buat web sendiri lebih special berbanding yang lain.

Kenapa RahsiaEbiz ?

Oleh kerana terlalu banyak request para pengunjung maka saya buatkan sesi eksklusif personal coaching bagi membantu mana-mana yang berminat nak buat bisnes baik newbie maupun yang dah experience.

Lagipun ilmu ini semakin berkembang dengan adanya beberapa social engineering tools yang membantu bisnes untuk 'survive' di saat sukar dan 'thrive' di saat moment yang diperlukan dengan lebih luarbiasa.



RahsiaEbiz Kombinasi Semua Silibus Usahawan

Ya, kami combinekan kesemua ilmu-ilmu terbaik sebelum ini dalam sesi eksklusif coaching RahsiaEbiz dan para peserta tak perlu risau kerana kami akan simplifykan silibus ikut niche business masing-masing perlukan.

Ada yang dah berjaya dapat projek RM3juta dan ada juga yang berjaya dapat 3juta reach organic tanpa sebarang kos.... Lihat di bawah :

    

Ianya tidak mustahil...... kalau anda benar serius nak berjaya....

Nak ?

Tiada lagi penghalang untuk anda berjaya... Hanya tindakan yang 'berani' untuk upgrade diri dengan ilmu terbaik bersama RahsiaEbiz.Com

InshaAllah berkat niat dan impian anda kami sentiasa doakan kejayaan lebih mudah terbentang.

Jom gegarkan hidup anda sekarang....

Kami sedia menanti !


Nak tahu rahsia infoproduk digital yang menguntungkan ?


Ketahui bagaimana saya jimat hampir RM5,000 dengan lubuk terbaik ini.

Inilah yang sentiasa dicari-cari bila mana banyak request untuk saya dedahkan beberapa resources ebook dan video yang berkualiti tinggi. Ilmu dan teknik yang diperolehi ini boleh menyebabkan kita lebih 'smart' dalam apa jua bisnes sekalipun.

Ianya adalah knowledges & tools yang mesti dimiliki.


Contoh bagaimana 8 video online brand domination ini membantu kita melonjakkan bisnes online ke tahap yang jauh lebih baik daripada pesaing. Cipta kejayaan pantas tanpa perlu bergantung dengan produk orang lain. Manakala ebook-ebook yang ada adalah 'khazanah' yang membuka pintu-pintu rahsia pemasaran yang dilakukan oleh para millionaire marketers.

Ada banyak lagi ebook terbaik untuk anda.

Ia bernilai tinggi untuk diri anda malah untuk melonjakkan bisnes online lebih luarbiasa.

Kelebihan Infoproduk Digital 

  1. Mudah dimiliki.
  2. Tidak perlu simpan stok.
  3. Tidak perlu packing delivery.
  4. Tiada had jualan (unlimited).
  5. Untung cepat + senang jual.


Anda Nak ?



Yang bagusnya semua ebook ini disertakan lesen jualan semula (resell rights).

Anda boleh download kesemuanya dan jual semula menjadi duit poket paling lumayan.



Dan kami sertakan produk ebook 'killer' yang laris sepanjang masa iaitu ebook Formula Copywriting Strategi Commando yang telah menyebabkan jutaan sales para client kami sebelum ini.

      ✅ Miliki Idea Ayat Power Bisnes
      ✅ Pukau Pelanggan Lebih Pantas
      ✅ 8 Strategi Proven Success


Screenshot sebahagian mukasurat ebook copywriting Strategi Commando


Info grafik padat + berillustrasi dan mobile friendly

   


Ini barulah power.... sebab anda boleh guna semua ebook terbaik ini.

Namun,

Persoalan yang paling penting adakah anda ingin menjadi lebih pantas berjaya ?

Jika jawapannya YA.

Leh segera grab peluang semua Lubuk Infoproduk ini sementara masih promosi murah tak masuk akal sementara kami masih bagi 1 lagi surprise mahal iaitu bagaimana nak dapatkan shortcut domain FREE seperti di bawah untuk business online anda :






Best kan ?

Ok offer diskaun ini akan tamat tak lama lagi dan anda perlu grab cepat sebelum terlambat.


Special Offer Lubuk Infoproduk
-----------------------------
Harga Promo : RM60.00
Harga Sebenar : RM200.00
-----------------------------

Boleh grab sekarang dengan confirmkan payment RM60.00 dengan click pada button tempah sekarang sebelum offer ini habis direbut orang !






Ketika ini saya masih bermain dengan BB-1 robot comel seiras robot BB-8 di dalam movie Star Wars : The Force Awakens yang cukup 'energetic' dan membuatkan kita hanyut dalam dunia adventure yang tiada sempadan.

Begitu juga tahun 2017.. penuh adventure.

Sama ada kita ready persiapan untuk tempuhi kesemuanya, atau main redah langgar dinding sampai rebah tersungkur.

But... saya sayangkan usahawan kita.. Sebab itu tak nak lihat ada yang jatuh teruk kerana tak tahu teknik yang lebih bagus untuk bisnes mereka. Ada masanya kita patut korek rahsia terbaik para billionaire dunia yang memang mempunyai 'unfair' advantage dalam business.

Contoh seperti konsep autopilot dalam bisnes bila kita 'auto delegate' beberapa task yang penting dalam business sama ada dalam part 'production' + 'sales' + 'marketing' dan lain-lain.

Contoh 'marketing' yang telah diautopilotkan sepenuhnya.


Bayangkan anda mempunyai 'staff percuma' yang sudi mempromosikan bisnes anda 24 jam sehari tanpa sebarang gaji.

Kemudian 'sistem' akan generate automatic kiraan 'komisen' setiap masa tanpa perlu kita kira manual seperti dalam mesin cash register di premis kedai fizikal.

Ya, ianya tak mustahil.

Anda boleh miliki 'tentera bisnes' yang bekerja automatic tanpa perlu buat marketing manual sepertimana biasa.

Kita tak perlu buat fb ads , email marketing maupun google adwords.

Sebaliknya 'tentera' tersebut akan buat semua itu bagi pihak kita.

Menarik kan ?


Malah lebih senang 'close sale' kerana pelanggan anda lebih 'trust' bisnes anda bila ada sistem autopilot yang powerful untuk capture semua data pelanggan, web traffic dan juga memudahkan bisnes expand lebih besar dan lebih global di seluruh dunia.


Contoh capture data pelanggan dari segi pembayaran melalui online banking, paypal maupun mana-mana payment gateway yang reliable. Ini sebenarnya memudahkan kerja anda untuk monitor pembayaran yang 'valid' dan supaya elakkan kena tipu oleh mana-mana pihak yang saja menguji kesabaran.


Berikut adalah jumlah komisen yang telah kami share dalam masa singkat tak sampai seminggu sahaja. Memang huru hara sebab sistem autopilot ini memang 'berhantu' jika benar-benar faham strategi yang tepat.

Nak tahu lagi ?

Kami akan bongkarkan rahsia bisnes autopilot ini kepada anda di dalam sesi istimewa personal coaching RahsiaEbiz.Com bermula Januari 2017.

Jika ada yang berminat boleh segera send mesej wasap kepada kami :

NAMA jarak  AUTOPILOT 
kepada 019 339 6658 (fahmy)

InshaAllah 5 orang terawal join akan mendapat bonus istimewa bernilai RM5,000 yang terdiri daripada sistem database pelanggan yang super powerful.

Kita sambung di dalam wasap nanti.

Cepat sebelum terlambat !



Tahun 2017 sudah tiba...
Sudah ada secret weapon untuk ledakkan bisnes tahun ini ?

Jika ada , bagus alhamdulillah. Dan jika belum ada hendaklah baca dulu blog ini sampai habis.

Begitu juga dengan newbie yang baru nak buat bisnes. Tahun 2017 lebih banyak pesaing baru dan hanya yang PALING unik sahaja akan kekal di hadapan.

Memang situasi sekarang sudah semakin getir. Sebab itulah para usahawan perlu sedar RISIKO yang ada di hadapan mereka tanpa disedari. Mentor saya katakan ianya tak nampak nyata tetapi ia tetap wujud tanpa sedar... Itulah BLINDSPOT.

Antara risiko blindspot yang selalu ditemui :
  1. Tak tahu di mana lubuk pelanggan sebenar
  2. Buat spam atau blast iklan tanpa arah tujuan
  3. Semua kerja promosi, packing, delivery & marketing buat sendiri
  4. Tak simpan database pelanggan sedia ada dengan sistematik
  5. Tak tahu urus cashflow duit di antara business vs personal
  6. Tak buat 'business canvas' sebagai peta bisnes
  7. Tak sedar pesaing sedang memintas akhirnya bisnes sendiri tersungkur

Ini di antara blindspot yang sering usahawan tak sedar dipermulaan yang bakal membawa kepada risiko lebih besar di kemudian hari.

Ada yang jumpa saya dah rugi RM2 juta disebabkan salah 1 blindspot di atas, memang nampak gayanya usahawan tersebut terpaksa membayar harga yang teramat mahal untuk sebuah pengalaman yang berguna.

Masih belum terlambat kerana kita boleh belajar dengan lebih smart, lebih pantas dan lebih menguntungkan dengan mengenalpasti blindspot yang utama dalam bisnes seharian.

Kalau anda tak buat segera analisa blindspot ini, saya khuatir bisnes anda mungkin menuju ke arah situasi merbahaya bagaikan telur di hujung tanduk.

Sebelum terlambat....

Cuba check 7 blindspot di atas sama ada bisnes anda mempunyai masalah yang sama dan belum diselesaikan bagaikan 'time bomb' yang bakal meletus bila-bila masa.

Jika ada lebih daripada 3 blindspot di atas mungkin anda patut selesaikannya segera kerana tahun 2017 bisnes boleh terus 'survive' merentasi pelbagai liku cabaran sepanjang tahun.

Jika boleh lakukannya, saya percaya kejayaan lebih pantas menghampiri anda.

Antara ilmu penting untuk usahawan 2017 adalah :

  1. Strategi Jutaan Pelanggan Secara Zero Cost Marketing
  2. Rahsia Lubuk Sistem Database Sebagai Lombong Emas Bisnes
  3. Kuasa Ayat Power Copywriting Memukau Pelanggan


Moga anda sempat merebut semua ilmu terbaik ini untuk menggandakan KUASA bisnes anda ke tahap yang lebih luarbiasa hebat !

Alhamdulillah.. Memang meletops sudah buah tangan terbaru ebook yang ditulis hampir 2 bulan ini telah mengegarkan dunia maya sejak akhir-akhir ini. Selepas kejayaan DutaNaga & Rahsia Golden Triangle kini satu lagi platform khusus dan popular di kalangan kita adalah Whatsapp.

Mengapa Whatsapp ?

Saya telah menulis panjang lebar di dalam web Wasap.Com.My dan sekali lagi ingin menulis khusus buat anda yang sudi mengunjungi blog epic ini sebagai tanda kasih sayang.

Persoalan mengapa Whatsapp begitu penting adalah kerana 3 faktor yang saya kira menjadi penyebab utama saya menulis ebook Kuasa Whatsapp Marketing.


1. Belum Ada Ebook Yang Benar² Best Mengenai Whatsapp

Sepanjang saya terlibat dalam dunia online business dan meninjau mana-mana pihak yang sudah buat ebook khusus mengenai whatsapp dalam bahasa Melayu sememangnya mengecewakan dan adakalanya content ebook whatsapp tidak seperti yang diharapkan. Saya pernah beli 1 ebook bernilai RM60 dan disajikan maklumat asas yang diceduk daripada Google tanpa segan silu menyatakan the best ebook ever. Saya amat kecewa dengan content ebook tersebut dan ambil keputusan untuk menulis ebook Whatsapp sendiri dengan pasukan khas under company Creative Onemedia Sdn Bhd. Alhamdulillah hasilnya dalam masa 2 bulan kami berjaya siapkan ebook 111 mukasurat + 12 video terbaik dimuatkan sebagai EXTRA bonus untuk pelanggan Wasap.Com.My dan jika dikira kos modal penerbitan ebook ini mencecah 5 angka.




2. Salah Faham Method Marketing 'BLAST' Di Dalam Whatsapp

Salah 1 sebab mengapa saya tulis ebook Wasap ini adalah kerana mindset usahawan kita terlalu bergantung dengan software atau robot untuk blasting semua mesej dalam Wasap sampai menyebabkan akaun mereka diblocked atau dibanned.

Idea BLAST atau 'spam' iklan berulang kali di merata nombor wasap tanpa permission penerima adalah SALAH DI SISI UNDANG-UNDANG dan boleh didakwa di bawah Akta Komunikasi dan Multimedia 1998.

Oleh kerana untuk menyelamatkan lebih banyak bisnes online orang kita, saya ambil pendekatan menulis ebook sebagai wadah paling simple tetapi berkesan untuk usahawan kembali right on track dengan 5 Strategi Wasap Power yang kami dedahkan.


Yang menariknya dengan strategi WASAP Power inilah yang menyebabkan jualan kami huru hara sampai 'tersedut' lebih 1,000 no wasap pelanggan tanpa sebarang kos marketing. Tidak perlu sebarang software robot atau auto reply kerana konsep WASAP amat pentingkan 'human touch' yang meningkatkan kadar 'close sales' dengan lebih natural semulajadi tanpa hard sell !

So boleh dikatakan kami ajar cara organic marketing yang lebih memukau pelanggan.


3. Berkongsi ILMU & Untung Sebagai Tanda Kasih Sayang

Oleh kerana kami amat suka share ilmu-ilmu terbaik di dalam ebook Wasap Power dalam masa yang sama suka 'berkongsi' bersama pelanggan nilai-nilai persahabatan dalam bisnes. Kami tidak kedekut dan malah memberikan sebahagian keuntungan bersama para agen affiliate dengan menyediakan komisen yang tinggi (RM70 seunit jualan) serta hadiah wang tunai EXTRA cash sehingga mencecah jumlah RM10,000 eksklusif untuk yang berjaya.



Ya, maybe ada yang menyatakan kami gila bagi offer tinggi macam ini. But semuanya terbukti kerana ianya memang benar-benar yakin hebat segala content yang kami curahkan dalam ebook ini sebenarnya lebih dari apa yang dijangkakan. Bila content bagus, maka the rest will be the best...

Bukti ebook Wasap Power ini menjadi hot product bila semakin ramai agen affiliate kami memecahkan rekod 5 angka dalam masa kurang seminggu.


Best kan setiap minggu macam ini ?

Semuanya tak mustahil... mereka telah pecahkan rekod dan kini giliran anda pula.

Nak tak ?

Kami sentiasa membimbing para pelanggan ebook Wasap Power di dalam group wasap VIP dan anda boleh grab offer sebelum habis dengan click button register sekarang :


Dapatkan kod kupon diskaun dan jimat RM100 dengan taip kod : wasap2017

Dan automatically melayakkan anda menyertai cabaran contest affiliate bernilai RM10,000 !