Kali ni explore mengenai ciptaan Allah Ta'ala yang kita perlu lihat tanda-tandaNya supaya iman taqwa bertambah kukuh. Malah itulah suruhan Allah seperti firmanNya dalam surah Adh-Dhariyat ayat 20 -21 :

كِتَابٌ أَنْزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَلِيَتَذَكَّرَ أُولُو الْأَلْبَابِ

Dan pada bumi ada tanda-tanda bagi orang-orang (yang mahu mencapai pengetahuan) yang yakin, Dan juga (tanda) pada diri kamu sendiri. Maka mengapa kamu tidak mahu melihat serta memikirkannya ?

Subhanallah dengan ilmu-ilmu yang sedikit ada hari ini kita dapat merungkai formula penciptaan ada pada Golden Ratio (φ) = Fibonacci 1.6180

 Contoh galaksi bintang dalam cakrawala alam :


Ia bukan sekadar di galaksi, malah ada juga persamaannya di dalam pelbagai bentuk di bumi seperti di bawah ini :


Bentuk Taufan


Bentuk Bunga


Bentuk Aliran Rambut Maupun Telinga



Dan sebenarnya golden ratio (φ) ini meliputi segenap bentuk design dalam diri manusia serta alam kerana mempunyai 'Pencipta' yang sama. Ini adalah jejak saintifik yang paling penting kerana membuktikan bahawa ada 'Pencipta' yang menggunakan formula yang sama dalam setiap penciptaanNya.


Rahsia DNA mempunyai golden ratio.


Jadi apakah asal usulnya Golden Ratio ?

Ia kembali kepada zaman emas kegemilangan Islam dengan tokoh matematik terkenal iaitu al khwarizmi sebagai Bapa Algebra. Beliau yang memperkenalkan formula algorithm moden hari ini dan digunakan oleh tokoh lain termasuk fibonacci sendiri.


Menarikkan ?

Ianya tak dapat lari daripada asal algorithm itu sendiri. Malah sekarang penemuan teknologi hari ini begitu sinonim dengan φ 

Antaranya adalah  logo rasmi Apple :

Malah dalam penciptaan lain seperti iCloud :


Persoalannya bagaimana invention di dalam Apple menggunakan formula fibonacci :




Nampaknya semua gergasi konglomerat dunia sudah tahu rahsia terbaik penciptaan Alam dan aplikasinya dalam setiap jenis produk mereka. Banyak lagi rahsia-rahsia algorithm yang ada di dalam software, apps, system hari ini yang pastinya merentasi zaman.

Firman ALLAH Ta’ala dalam surah al-Baqarah ayat 269 : 

يُؤْتِي الْحِكْمَةَ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَمَنْ يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا ۗ وَمَا يَذَّكَّرُ إِلَّا أُولُو الْأَلْبَابِ 

Allah menganugerahkan al hikmah (kebijaksanaan) kepada siapa yang dikehendaki-Nya. Dan barangsiapa yang dianugerahi hikmah, ia benar-benar telah dianugerahi banyak kebaikan. Dan hanya orang-orang yang berfikir sahaja yang dapat mengambil hikmah pelajaran ini.


Adakah kita belajar sesuatu dengan al Quran ? 

Allah mengurniakan hikmah kebijaksanaan kepada hambaNya dan mereka yang rajin menuntut ilmu serta membuat kajian akan menemui rahsia-rahsia penciptaan termasuklah kiblat umat Islam di Kaabah Makkah sebagai Golden Ratio City di dunia.


Ini bukan dongeng. Malah sudah disebut dalam al-Quran bahawa Baitullah Kaabah Makkah itu adalah tempat yang diberkati dan dilindungi Allah seperti dalam Surah Ali 'Imran Ayat 96





Subhanallah.. Sebenarnya Golden Ratio sudah ada dalam al-Quran sejak ribuan tahun.

Cumanya kita tak gali rahsia-rahsia ilmu Allah ini dengan lebih serius.

Jika kita memahami 'hikmah' ini maka beruntunglah dalam kehidupan.

Semoga kita dapat mengenali lebih dekat Pencipta kita semua.

Kerana 'tanda-tanda' itu begitu jelas cuma perlukan sedikit usaha kita untuk menggali ilmu ini lebih banyak seperti yang kami jelaskan di HikmahDiri.Com

InsyaAllah kita bertemu di dalam VIP area nanti bagi mengupas lebih banyak rahsia-rahsia hikmah diri dan juga alam. 

Jumpa di sana...



Nak Tahu Rahsia POWER Telegram ?
Nak Ribuan Database Pelanggan ?
---------------------------------------------------------------------------
Lebih Mudah , Lebih Untung , Lebih Pantas !


Bayangkan anda miliki rahsia 'weapon' pemasaran semudah Telegram malah kuasanya di'upgrade' sehingga 3x ganda kuasa dengan bot marketing yang menguntungkan ! Inilah rahsia yang bakal dibongkar kepada anda seumpamanya dalam bahasa Melayu dan eksklusif dalam group coaching bersama para usahawan NAGA.

Ini kerana ia akan memudahkan anda memiliki :

      ✔  Miliki Ribuan Database Pelanggan
      ✔  Tingkatkan Jualan Berganda
      ✔  100% Zero Cost Marketing
      ✔  Kuasa Viral & Targetted
      ✔  Lebih Untung, Lebih Pantas
      ✔  Lebih Mudah Dengan Telegram



Anda bakal diberikan rahsia mudah penuhkan SuperGroups Telegram sehingga ribuan prospect pelanggan yang targetted mengikut niche perniagaan. Ianya tidak mustahil kerana kami dah reach 1,800 users dalam telegram tanpa sebarang kos marketing !

---------------------------------------------------------------------------


Anda juga akan memiliki bot marketing sendiri yang powerful untuk buat autopost, schedule post, random post serta to-do-list yang amat strategik untuk menggantikan laman web malah aplikasi perisian konvensional yang teramat mahal di luar sana.

---------------------------------------------------------------------------



Paling menarik anda akan diajarkan cara setting bot menu dalam group telegram untuk listing semua produk servis bisnes anda, sediakan button offer atau order maupun boleh check kod tracking pos melalui bot special yang kami akan bantu dalam sesi coaching nanti.




BONUS ISTIMEWA
Silibus Zero Cost Marketing NAGA
---------------------------------------------------------------------------
Video Eksklusif Jimat Kos + Masa + Tenaga



Anda juga akan diberikan akses istimewa kepada video-video NAGA di dalam secret group kami supaya dapat menggali lebih banyak database pelanggan mengikut niche business masing-masing. 

Malah kita boleh targetted ikut lokasi daerah negeri atau kawasan perumahan anda. Ia tak perlukan fb ads malah lebih bagus kerana database ini tidak perlu sebarang kos satu sen pun !




EXTRA Bonus
Rahsia Ribuan Likes Fanpage !


✅ Auto Invite Ribuan Likes
✅ 1 Click Mudah & Pantas
✅ Sesuai Untuk Newbie

Bayangkan supertools ini membantu branding business online lebih berkesan tanpa sebarang kos fb ads atau apa-apa teknikal skills.


❌ perlu pening programming
❌ perlu penat coding
❌ perlu berpeluh fikir..









SUPER EXTRAVAGANZA
Rahsia Sedut No HP Di Facebook

💯
Zero Cost Marketing !








Best kan semua ni...
Ramai yang dah berjaya....






Nak berjaya seperti mereka ?
Nak lebih pantas dan kaut income yang lumayan ?

Jom rebut salah 1 sesi personal coaching eksklusif ini di Rahsiaebiz.Com

Boleh click button register segera sebelum offer ini tamat...



Ramai yang nak tahu bagaimana nak buat ebook atau produk digital yang lumayan sepertimana jutawan online buat sama ada Dr Irfan Khairi di Malaysia maupun peringkat global seperti Patric Chan, Robert G. Allen, Mike Filsaime dan semua millionaire digital ini boleh buat duit 7 angka sepantas 1 hari sahaja.


Nak tahu rahsianya ? 

Jom sama-sama buka peti emas rahsia para jutawan online dan anda boleh capai apa jua impian besar dalam hidup lebih santai, autopilot & lumayan !




1. Rahsia MindMaps
Rangka draft peta minda produk bisnes atau ebook anda tanpa batasan. Ia memudahkan anda memiliki 'BIG IDEA' mengenai apa jua perancangan bisnes online maupun offline. Manakala bagi usahawan ebook mindmaps adalah paling jimat kos sebab tak perlu membazir kertas serta milikinya percuma tanpa had sempena class terakhir kami tahun ini.



2. Online Publisher 
Salah 1 platform mudah yang paling best diberikan templates ebook yang boleh diubahsuai mengikut niche maupun apa jua bidang yang anda ingin tulis lebih pantas + sempoi. Tak perlu install apa-apa software just cukup dengan akses internet sahaja anda dah boleh mula menulis ebook di platform ini yang amat menguntungkan !



3. eCover Maker
Antara rahsia-rahsia dalam peti emas supertools 2017 yang mana para peserta seminar nanti bakal diberikan access application yang membolehkan anda cipta cover ebook yang cun melecun tanpa perlu install adobe photoshop atau lain software. Cukup hanya access online dan anda boleh edit copy paste template cover ebook yang sedia ada mengikut citarasa.



4. Mockup 3D
Nah... satu lagi supertools yang dahsyat kerana anda dapat WOW kan design ebook dengan pelbagai contoh 3D models. Tak perlu install apa-apa software kerana ia boleh diaccess online 24 hours dan anda boleh pilih mana-mana design yang berkenan di hati dalam masa kurang 5 minit dah siap mockup 3D yang cun melecun. Yang penting ianya percuma dan anda boleh jual servis ini lebih daripada rm200 untuk mockup jenis ini.



5. Payment Gateway
Akhirnya supertools yang paling terpenting dalam seminar rahsia ebook adalah berkaitan dengan sistem payment gateway. Kami akan cuba melenyapkan mitos susahnya payment gateway sebaliknya menonjolkan teknik paling senang nak miliki sistem autopilot business serta follow up prospect pelanggan dengan semudah 1 click sahaja. EXTRA istimewa kami akan dedahkan strategi zero cost marketing dengan jutaan database pelanggan yang targetted !

Best kan....?


Ok anda boleh miliki kesemua supertools di atas percuma di dalam class Seminar Rahsia Ebook 2017 yang mana merupakan kali pertama dan juga terakhir. Ianya penting supaya para peserta dapat eksklusif + premium terbaik daripada kami.



Sayangnya tinggal 30 20 16 seats terakhir saja lagi.

Cepat join di www.bit.ly/seminarahsiaebook sebelum habis sold out !




Ada yang mengeluh sebab takde sales hari ni...
Dah guna fb ads sampai beriban tapi x mampu tampung kos terlalu tinggi.

Macam-macam dah cara marketing buat... tapi semua ke laut.
Pelanggan pun masih krik krik kriikk.....

Macam mana nak buat ni ?

Silap hari bisnes tenggelam... karam di lautan.

Itulah yang kami risaukan kerana masih banyak strategi yang anda belum gunakan sepenuhnya malah banyak silap kerana 1 perkara ini.

Majoriti 90% usahawan baru tidak tahu di mana lubuk pelanggannya.

Kan ?

Bukan setakat tidak tahu malah tidak kenal pelanggannya.

Bila buat marketing, maka ditembaknya habis - habisan sampai habis peluru... satu habuk pun tak kena sasaran.. rugilah tembak macam tu... buang karan je.. kata orang utara.

Ok sebelum bisnes anda tenggelam macam kapal di atas, kami nak bagi clue rahsia bagaimana nak korek data poket pelanggan anda... macam mana nak tahu poket tebal atau nipis ? dan macam mana nak exploit data tersebut berulang kali tanpa guna fb ads lagi.....

Nak ?

Ok lah berikut adalah screenshot sebahagian rahsia database poket pelanggan yang berjaya kami dapat tanpa sebarang kos fb ads....

Senang je nak korek rahsia gaji bulanan prospek pelanggan....

Yang penting mende ni boleh buat repeat sales berulang kali tanpa sebarang kos.

Best kan ?

Kami akan berikan lubuk jutaan lubuk database prospect pelanggan ikut jenis bidang bisnes anda supaya dapat berjaya lebih pantas....

Lihat apa kata mereka...



Kalau nak korek rahsia kejayaan mereka semuanya boleh segera join sesi coaching di website rasmi RAHSIAEBIZ.COM sebelum terlambat. Detail selanjutnya boleh click di web di bawah.



Alhamdulillah... 

Apa yang ditunggu telah pun tiba masanya. Sebuah karya khazanah ilmu yang penuh padat, sarat dan tepat pada waktunya di saat waktu ketika ekonomi semakin menggusarkan sudah tentu semua orang inginkan rezeki yang lebih banyak, yang melimpah ruah dan juga diberkati Allah Yang Maha Pemberi Rezeki.

Semua orang nak kaya, nak rasa bahagia, nak berjaya dalam hidup.

Persoalannya... bagaimana kita nak raih kesemua ini ?

Malah boleh 'tarik' seumpama magnet rezeki yang melimpah ruah.

Semuanya sudah ada dalam ebook Magnet Rezeki ini bermukasurat 150 laman yang jelas berdasarkan dalil nas al-Quran, Hadith, Athar dan kalam kebijaksanaan para alim ulama yang muktabar.

Ini bukan ebook tangkap muat.

Bukan jenis stereotype.

Bukan pula skim cepat kaya.

Sebaliknya ia ada unsur-unsur 'tamak' pahala. 

Isi kandungannya harmoni di antara konsep rezeki dalam Islam dan juga kaitannya dengan perniagaan dan kewangan moden hari ini. 

Anda boleh ketahui rahsia-rahsia ilmu hebat rezeki ini :
  • Menyelami rahsia sebenar ar-Razzaq
  • Ketahui Sebab Pintu Rezeki Tertutup
  • Amalan Penarik Magnet Rezeki
  • Rahsia Mudah Langsai Hutang
  • Rahsia 'Pairing' Kewangan
  • Rahsia Unlimited Income

Yang paling best anda akan dapat 3 'extravaganza' yang percuma di dalam ebook tersebut.


Nak tahu apa dia ? 


Kenalah lihat web rasminya di magnetrezeki.com.my 

Rugi siapa terlepas surprise hebat ini.....



Ramai yang tanya kat mana web official saya sebenarnya. So nak tak nak blog 'lejen' ini memperkenalkan semula web official saya di RahsiaEbiz.Com yang dah di'update' baru bagi menepati citarasa anda.

Ya, agak lama juga nak update memandangkan banyak sangat web kena handle. Tak termasuk web client yang dah cecah 7 angka. Pengalaman webmaster selama 10 tahun lebih rasanya dah memadai untuk buat web sendiri lebih special berbanding yang lain.

Kenapa RahsiaEbiz ?

Oleh kerana terlalu banyak request para pengunjung maka saya buatkan sesi eksklusif personal coaching bagi membantu mana-mana yang berminat nak buat bisnes baik newbie maupun yang dah experience.

Lagipun ilmu ini semakin berkembang dengan adanya beberapa social engineering tools yang membantu bisnes untuk 'survive' di saat sukar dan 'thrive' di saat moment yang diperlukan dengan lebih luarbiasa.



RahsiaEbiz Kombinasi Semua Silibus Usahawan

Ya, kami combinekan kesemua ilmu-ilmu terbaik sebelum ini dalam sesi eksklusif coaching RahsiaEbiz dan para peserta tak perlu risau kerana kami akan simplifykan silibus ikut niche business masing-masing perlukan.

Ada yang dah berjaya dapat projek RM3juta dan ada juga yang berjaya dapat 3juta reach organic tanpa sebarang kos.... Lihat di bawah :

    

Ianya tidak mustahil...... kalau anda benar serius nak berjaya....

Nak ?

Tiada lagi penghalang untuk anda berjaya... Hanya tindakan yang 'berani' untuk upgrade diri dengan ilmu terbaik bersama RahsiaEbiz.Com

InshaAllah berkat niat dan impian anda kami sentiasa doakan kejayaan lebih mudah terbentang.

Jom gegarkan hidup anda sekarang....

Kami sedia menanti !


Nak tahu rahsia infoproduk digital yang menguntungkan ?


Ketahui bagaimana saya jimat hampir RM5,000 dengan lubuk terbaik ini.

Inilah yang sentiasa dicari-cari bila mana banyak request untuk saya dedahkan beberapa resources ebook dan video yang berkualiti tinggi. Ilmu dan teknik yang diperolehi ini boleh menyebabkan kita lebih 'smart' dalam apa jua bisnes sekalipun.

Ianya adalah knowledges & tools yang mesti dimiliki.


Contoh bagaimana 8 video online brand domination ini membantu kita melonjakkan bisnes online ke tahap yang jauh lebih baik daripada pesaing. Cipta kejayaan pantas tanpa perlu bergantung dengan produk orang lain. Manakala ebook-ebook yang ada adalah 'khazanah' yang membuka pintu-pintu rahsia pemasaran yang dilakukan oleh para millionaire marketers.

Ada banyak lagi ebook terbaik untuk anda.

Ia bernilai tinggi untuk diri anda malah untuk melonjakkan bisnes online lebih luarbiasa.

Kelebihan Infoproduk Digital 

  1. Mudah dimiliki.
  2. Tidak perlu simpan stok.
  3. Tidak perlu packing delivery.
  4. Tiada had jualan (unlimited).
  5. Untung cepat + senang jual.


Anda Nak ?



Yang bagusnya semua ebook ini disertakan lesen jualan semula (resell rights).

Anda boleh download kesemuanya dan jual semula menjadi duit poket paling lumayan.



Dan kami sertakan produk ebook 'killer' yang laris sepanjang masa iaitu ebook Formula Copywriting Strategi Commando yang telah menyebabkan jutaan sales para client kami sebelum ini.

      ✅ Miliki Idea Ayat Power Bisnes
      ✅ Pukau Pelanggan Lebih Pantas
      ✅ 8 Strategi Proven Success


Screenshot sebahagian mukasurat ebook copywriting Strategi Commando


Info grafik padat + berillustrasi dan mobile friendly

   


Ini barulah power.... sebab anda boleh guna semua ebook terbaik ini.

Namun,

Persoalan yang paling penting adakah anda ingin menjadi lebih pantas berjaya ?

Jika jawapannya YA.

Leh segera grab peluang semua Lubuk Infoproduk ini sementara masih promosi murah tak masuk akal sementara kami masih bagi 1 lagi surprise mahal iaitu bagaimana nak dapatkan shortcut domain FREE seperti di bawah untuk business online anda :






Best kan ?

Ok offer diskaun ini akan tamat tak lama lagi dan anda perlu grab cepat sebelum terlambat.


Special Offer Lubuk Infoproduk
-----------------------------
Harga Promo : RM60.00
Harga Sebenar : RM200.00
-----------------------------

Boleh grab sekarang dengan confirmkan payment RM60.00 dengan click pada button tempah sekarang sebelum offer ini habis direbut orang !